Brädspelskväll – Spel med biologisk tematik

17 januari 2018, 18.00
Biotopia
Biotopia
Ekonomikum

Sugen på att testa lite brädspel med biologin i fokus? I vintermörkret erbjuder Biotopia ett onsdagskvällsöppet museum och café, och ikväll vi dukar fram brädspel med biologisk tematik. Vi spelar det nya spelet Skogen som går ut att skapa ett hållbart ekosystem och Evolution där du ska konkurrera och utveckla dina arter så framgångsrikt som möjligt. Tycker man om att samarbeta istället för att tävla kan man spela Pandemic, som går ut på att tillsammans med sina medspelare stoppa en nära förestående, världsomfattande pandemi. Du får gärna ta med egna spel som passar på temat och har en vetenskaplig ambition, där man lär sig något om biologi. Onsdagskvällarnas aktiviteter är anpassade för vuxna och ungdomar.

Det går att droppa in under kvällen, men för att vara säker på att få plats görs anmälan till info@biotopia.nu. I anmälan får du gärna ange vilka spel du tar med.

Tyvärr är caféet stängt denna kväll, men vi bjuder istället på enkelt kaffe och te. Om ni är sugna får ni gärna ta med er fika och fika på museet.

 

Sök aktivitet