Vargspårning FULLBOKAD

3 februari 2018, 09:00
Biotopia
Biotopia

Vi åker ut till något område i Uppland där det finns flera stationära vargar. Finns det snö så letar vi efter spår av varg och andra vilda däggdjur, annars letar vi efter spillning. Vi kommer att laga mat över öppen eld som vi tänder tillsammans med vildmarkskocken Elle Nikishkova som driver Elles utemat. Biotopia hyr två minibussar som avgår från Biotopia klockan 09 på morgonen och stannar ute tills det blir mörkt. Vi kommer tillbaka sent under kvällen.

Obligatorisk anmälan och max 16 deltagare. Kostnad 500 kronor, betalning sker på Biotopia under morgonen så kom gärna en kvart innan. Anmäl dig till bokning@biotopia.nu, skriv ”vargspårning 3/2” i ämnesraden och lämna gärna ett mobilnummer. Utflykten passar för vuxna och ungdomar. I priset ingår en måltid lagad utomhus, en fika innan vi vänder tillbaka hemåt, samt resan i de av Biotopia inhyrda bussarna.

Om du vill se en film om hur man känner igen vargspår med Jonatan Borling så hittar du den här. Är du intresserad av lodjur också? Då missar du väl inte vår lodjursspårning veckan efter, den 10/2. Läs mer om den här.

 

Sök aktivitet