Sök skolaktivitet

Skola

Vi vill inspirera lärare och elever genom att erbjuda en mängd aktiviteter inom området naturvetenskap. Du kan välja mellan att gå på egen hand, få en guidad visning eller välja någon av våra skolaktiviteter.

Aktiviteter och guidningar görs tillsammans med någon av våra pedagoger. Om du vill komma till Biotopia med en grupp elever måste du boka besöket i förväg, även om ni väljer att se museet på egen hand. För samma klass kan du boka max en aktiviteter/guidningar per termin.

Priset för guidning eller aktivitet är gratis för förskolor och skolor (även friskolor) inom Uppsala kommun. För andra skolor kostar guidning eller aktivitet 800 kronor/klass. Besök på egen hand är gratis för alla.

Boka in ditt besök genom att skicka en bokningsförfrågan med e-post till bokning@biotopia.nu Om du har frågor om bokningar går det även bra att ringa oss på tel 018-727 63  70, tis-fre kl. 9 – 17. Vi börjar ta emot bokningar för höstterminen från och med mitten av augusti, och för vårterminen från mitten av December.

Varmt välkommen!